Hayasızlık

Şu hayasız hareketler nedir yahu? Ciddi ciddi İran mı oluyoruz? Bayanlar da en default kıyafetleriyle özgürce bir şeyler yapamaz mı?
“Bedenimiz Bizimdir İnisiyatifi” üyeleri, Gülcan Köse’nin Galata Köprüsü’nde balık tutarken “hayasızca hareket” ettiği gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılmasını protesto etti.
Zamanla birlikte elbette ki herşey değişiyor; mevsimler, şehirler, teknoloji vs... ve doğal olarak insanlar da değişiyor. Kurallar eski, saçma, zamana aykırı ve hatta komik... Neyse!
tatil de bir yere kadar!! en iyisi ben çizmeye devam edeyim. (:

5 yorum:

  1. Gülcan hanım a yapılanların suçu daha ağır fakat nedense o suçluymuş gibi gösterilmiş. kamu görevlisi görevini kötüye kullanmak suretiyle cinsel tacizde bulunmuş hayasızca hareket olan budur. Kurallar sadece kanunların içersinde kalıyor malesef.

    YanıtlaSil
  2. bir zamanlarda iki dilim baklava çaldılar diye bilmem kaç yıl yediler... ne boktan bi dünya. ülke diyemiyorum diğer ülkelerde göz önünde

    YanıtlaSil
  3. @kaldirimcocuklari
    kesinlikle gittikçe ilginçleşen bir dünya (: Kendimize yeni bir gezegen arayalım

    YanıtlaSil
  4. bulduğumuz gezegenide bu hale getirmek içinn ellerinden geleni yaparlar. ama bu hale gelene kadar ölmüş olurum. pekte iplemem bu durumu =) torun torba düşünecek halde değilim :P

    YanıtlaSil
  5. balık güzelmiş ha :)

    YanıtlaSil

"Mutluluk Parfüm Gibidir Kendine Sürmeden Başkalarına Bulaştıramazsın."